Tour 2024 rit 14

 


Als zijn haar door zijn helm komt piepen, dat weet je dat Pogi goed is en UAE voert een meesterplan uit van bijna start tot finish met hun ploeg. Ving en REV kunnen de schade nog beperken, ligt het TdF-podium al vast? We zullen zien!

Door het uitvallen van Ayuso en Roglic gaan sommigen al all-in en gebruiken al hun wissels op, gaat dat vandaag al opbrengen?

We hebben 1 afgetekende winnaar, die door Ciccone in te brengen al direct scoort, en dat is pronokoning 2023 Bart! 7 man in de top 10, ook Daan en Dennis scoren zo maar met een iets andere formatie.

Hakke pakt de leiding over, ondanks een mindere score, van Dennis. Die heeft nu 3x gewisseld en zakt daardoor naar 2. Lars blijft op 3, maar de kans bestaat wel dat zijn team op zondag overvleugeld wordt door klimmersploegen zoals die van Tom, Jan, of Bart.

Zoals gezegd, veel wissels, 13, met Ayuso, Roglic en ook Matthews bij Slurf eruit en veel verschillende namen erin, maakt het interessant! Lars en Dirk zijn nu de enigen die nog niet gewisseld hebben.

Alle klassementen rit 14 op Procyclingstats





Reacties